Thuiszorg Noord-Holland

Zoekt u thuiszorg in Noord-Holland? Met De Thuiszorg Student bieden we laagdrempelige ondersteuning aan ouderen. Wij kunnen u in de hele provincie van dienst zijn.

Laat ons weten waar u woont:

Bekijk ons Zorgaanbod | 085-3013841

Zoekt u specialistische thuiszorg in Noord-Holland? Bijvoorbeeld palliatieve thuiszorg, nachtzorg of 24-uurszorg? Dan verwijzen we u graag door naar onze zusterorganisatie Zuster Jansen.

Welke thuiszorg bieden wij in Noord-Holland?

De Thuiszorg Student biedt ‘lichte’ particuliere thuiszorg. Dat betekent het volgende:
• We verlenen alleen zorg die door studenten gedaan kan worden. Dan gaat het bijvoorbeeld om gezelschap houden, boodschappenservice, hulp in de huishouding, wandelen, etc.
• ‘Particulier’ betekent dat u geen indicatie nodig heeft. U kunt onze zorg wanneer u zelf wilt inschakelen.
• U betaalt de zorg in principe zelf. Soms is het wel mogelijk om een vergoeding te krijgen via uw verzekering of geld terug te vragen van de belasting. Heeft u een pgb? Dan kunt u ook daarmee de zorg inkopen. (Meer over de kosten van onze zorg.)

Ervaringen met onze thuiszorg in Noord-Holland

Wanneer schakelt u ons in?

Wij worden meestal ingeschakeld door de naasten van ouderen die hulp of ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat een oudere eenzaam is, een depressie heeft of gewoon langer thuis wil blijven wonen.

Soms heeft de naaste zelf ook een persoonlijke overweging: hij of zij is mantelzorger van de oudere waar het om gaat. Die taak is inmiddels zo zwaar, dat de mantelzorger overbelast dreigt te raken; dit is voor veel Nederlanders het geval. Hij of zij zoekt naar een manier om de zorgtaken te verlichten.

In deze en soortgelijke situaties kan onze laagdrempelige thuiszorg in Noord-Holland het verschil maken. Ouderen zijn niet meer eenzaam, voelen zich beter en daardoor gezonder, en kunnen zich beter redden thuis.

En mantelzorgers krijgen enkele uren in de week lucht, tijd voor zichzelf.
Twijfelt u of een zorgstudent in uw situatie kan bijdragen? Neem vrijblijvend contact (085-3013841).

Waar bieden we thuiszorg in Noord-Holland?

We bieden thuiszorg aan ouderen in heel Noord-Holland. Op de kaart hieronder kunt u direct op uw plaats (of een plaats in uw omgeving) klikken voor meer informatie.

Ook wanneer u in de buurt woont van Hilversum, Alkmaar, Amsterdam ,Heemstede, Weesp, Amstelveen, Heerhugowaard, of Haarlem, staan we voor u klaar. 

Direct hulp aanvragen of advies?

Neem contact op | 085-3013841


Zoek een plaats

Plaatsen

Wellicht staat uw woonplaats nog niet bij deze plaatsen vermeld. Wij kunnen in een groot gedeelte van de Randstad (Nood-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) u direct van onze diensten voorzien.

error: Content is protected !!