Werkgebied

Het werkgebied van De Thuiszorg Student bestrijkt Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In deze provincies bieden we ouderen laagdrempelige thuiszorg en ondersteuning door een betrouwbare medische zorgstudent.

Wij zijn dus óók in uw woonplaats of omgeving actief.

De vaccinaties zijn gestart. Onze zorgstudenten doen mee aan het vaccinatieprogramma van de GGD.

Wat is De Thuiszorg Student?

Veel zorgstudenten zoeken een bijbaan in de zorg. Zij willen én bijverdienen om hun studie te betalen, én iets doen wat betekenis heeft voor andere mensen, voor de samenleving. De Thuiszorg Student geeft ze die kans:

Veel ouderen voelen zich eenzaam. Via De Thuiszorg Student kunnen zij (of hun naasten) een zorgstudent inhuren. Die komt dan bijvoorbeeld langs om de oudere gezelschap te houden. Ze kunnen dan samen gaan koken, tuinieren of een andere activiteit doen. Bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Ook (samen) boodschappen doen behoort tot de mogelijkheden.

Een mooi middel tegen eenzaamheid. Én om mantelzorgers te ontlasten: veel mensen zorgen voor een partner, ouder of andere naaste. Die zorg kan erg zwaar zijn. Veel mantelzorgers in Nederland dreigen dan ook overbelast te raken. Wanneer een student die zorg even kan overnemen – ook al is het ‘maar’ voor een paar uur per week – krijgt de mantelzorger weer even lucht en tijd voor zichzelf.

Neem contact op | 085-3013841

Provincies

 

Zoek een plaats

Wellicht staat uw woonplaats nog niet bij deze plaatsen vermeld. Wij kunnen in een groot gedeelte van de Randstad (Nood-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) u direct van onze diensten voorzien.


error: Content is protected !!