Thuiszorg Utrecht

Woont u in de provincie Utrecht en wilt u thuiszorg regelen? Wij, De Thuiszorg Student, bieden laagdrempelige hulp aan ouderen. In de hele regio Utrecht kunt u ons inschakelen.

Laat ons weten waar u woont:

Bekijk ons Zorgaanbod

Zoekt u intensieve vormen van thuiszorg in Utrecht? Bijvoorbeeld terminale thuiszorg, 12-uurszorg of overbruggingszorg? Dan verwijzen we u graag door naar onze zusterorganisatie Zuster Jansen.

Welke thuiszorg bieden wij in provincie Utrecht?

U kunt bij ons terecht voor niet-specialistische vormen van thuiszorg. Want wij werken met zorgstudenten: jonge mensen die (nog) geen diploma in de zorg hebben, maar wel heel goed laagdrempelige ondersteuning kunnen bieden aan ouderen. Denk aan geneeskundestudenten en studenten HBO-V.

Denk aan hulpvormen als:

  • Ouderen bezoeken (gewoon, voor de gezelligheid)
  • Boodschappenservice
  • Schoonmaak
  • Etc.

Het gaat ons met name om de kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren. Bijvoorbeeld als ze eenzaam of somber zijn.

En om mantelzorgers te ontzien. Die dag en nacht voor hun naaste zorgen, zonder dat ze nog aan zichzelf toekomen.

Voor deze doelgroepen kan een helpende hand van een medische student of zorgstudent een groot verschil maken.

Wanneer schakelt u ons in?

U bepaalt in principe helemaal zelf of, wanneer en voor hoe lang u onze thuiszorg inschakelt. Want wij zijn een particuliere thuiszorgorganisatie voor de regio Utrecht.

Dat betekent dat u ook geen indicatie nodig heeft voor onze zorg. Daar staat tegenover dat onze hulp normaal gesproken niet vergoed wordt vanuit uw verzekering. Wel kunt u onze diensten inkopen met een pgb.

Meestal worden wij ingezet om een eenzame oudere gezelschap te bieden. En/of om mantelzorgers te ontlasten. Maar hoe onze zorgstudenten en medische studenten dat precies doen, staat niet vast. Onze hulp is dan ook geheel op maat.

Twijfelt u of onze hulp in uw situatie kan bijdragen? Neem vrijblijvend contact op (085-3013841).

Waar bieden we thuiszorg in de provincie Utrecht?

Onze thuiszorg kunt u in de gehele provincie Utrecht inschakelen. Of u nu in de Utrechtse heuvelrug woont, of de stad Utrecht , Baarn, Zeist, Soest of Amersfoort.

Op de kaart hieronder kunt u direct op uw plaats (of een plaats in uw regio) klikken voor meer informatie.

Direct hulp aanvragen of advies?

Neem contact op  | 085-301384


Zoek een plaats

Plaatsen

Wellicht staat uw woonplaats nog niet bij deze plaatsen vermeld. Wij kunnen in een groot gedeelte van de Randstad (Nood-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) u direct van onze diensten voorzien.

error: Content is protected !!