Student helpt ouderen met klusjes

Ouderen helpen met klusjes, tegen betaling

Ben jij handig én student? Dan kun je via ons ouderen helpen met klusjes, en wel als bijbaan. Over het hele land kunnen wij je koppelen aan ouderen die hulp nodig hebben. Dus zeker ook in jouw buurt!

Lees meer over een studentenbijbaan in de ouderenzorg > 

Bekijk onze vacatures

 

Waarom ouderen helpen met klusjes?

Steeds meer ouderen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Dat betekent meestal: in de eigen, vertrouwde koopwoning. En net zoals in ieder huis, moeten daar vaak allerlei dingen gedaan worden.

Niet alle ouderen hebben (nog) een netwerk van mensen die hen hierbij kunnen helpen. Of bijvoorbeeld hun kinderen hebben hier geen tijd voor. Dit hangt ook samen met een ander probleem:

Veel ouderen voelen zich eenzaam. Dit is één van de grootste problemen die spelen op latere leeftijd. Een probleem waar je óók iets aan doet als je gaat klussen bij ouderen. Want zij zullen je gezelschap zeker waarderen. Helemaal als je openstaat voor bijvoorbeeld een gesprek.

Welke klusjes?

Welke klusjes kun je precies doen voor ouderen? Welnu, die verschillen niet zoveel van de klusjes die je zelf van thuis kent:

  • Schilderen
  • Tuinieren
  • Reparaties (bijvoorbeeld van een fiets of elektrisch apparaat)
  • Gaten boren
  • Auto wassen
  • Vuilnis naar de stort brengen
  • Etc.

Daarnaast kan het ook bijvoorbeeld om boodschappen doen gaan. Wil je dat liever niet, en het echt houden bij klusjes die enige handigheid vereisen? Geef dit dan gerust aan tijdens het kennismakingsgesprek. Wij zorgen dat we je koppelen aan een oudere met dezelfde verwachtingen als jij.

Vacatures in heel Nederland

Via ons, De Thuiszorg Student, kun je in heel Nederland ouderen helpen met klusjes. Het mooiste is als je daarnaast ook andere activiteiten doet. Bijvoorbeeld wandelen , koken of simpelweg gezelschap bieden.

Bekijk onze vacatures >

Wie zijn wij?

Wij zijn De Thuiszorg Student. We bemiddelen tussen ouderen die meer contact willen, en studenten die een afwisselende en betekenisvolle bijbaan in de zorg zoeken.

Die bemiddeling is nodig: veel studenten wíllen graag een bijbaan met ouderen, maar weten hulpbehoevende senioren in hun buurt niet te vinden.

Tegelijkertijd zoeken veel ouderen gezelschap en/of hulp bij klusjes, maar weten niet waar ze die kunnen vinden. Daarbij speelt ook dat ze niet zomaar iedereen vertrouwen.

Daarom springen wij in: om vraag en aanbod aan elkaar te knopen. Zo garanderen we jou een mooie bijbaan met goede voorwaarden. En ouderen betaalbare hulp van een betrouwbare student.

Kennismaken?

Wil jij klusjes doen voor ouderen, tegen betaling? Schrijf je dan in voor een eerste kennismaking. Je kunt ook direct solliciteren op één van onze vacatures. Dan hoor je snel van ons.

Schrijf je in    | Bekijk onze vacatures

 

Auteur: Just

Just schrijft blogartikelen en doet werving en selectie