Vacatures voor zorgstudenten

Zorgstudent (m/v) voor boodschappen en koken.

2 tot 8 uur per dag | dagen in overleg | 16,53 per uur | avond | Amsterdam

Ben jij als zorgstudent op zoek naar een bijbaan in de ouderenzorg? Dan maken we heel graag kennis met je. Zelf boodschappen doen en koken: voor veel senioren en ouderen kost dit meer moeite dan normaal. Warme maaltijden aan huis voor bejaarden die jullie samen klaar maken. Door jou voelen ouderen zich een stuk vertrouwder en kunnen ze langer thuis blijven wonen. En nog mooier: het betaalt ook goed. De Thuiszorg Student is het nieuwe label van Zuster Jansen. Als student met een medische zorgachtergrond kun je direct starten en dus maatschappelijk relevant werk doen.

Direct inschrijven!

Zorgstudent (m/v) voor hulp bij dementie. 

2 tot 8 uur per dag | dagen in overleg | 14,23 per uur | overdag | Amsterdam

Ben jij medisch student en zoek jij een bijbaan in de ouderenzorg? Dan maken we op korte termijn heel erg graag kennis met je. Voor mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer, is vertrouwen erg belangrijk. Mensen willen dan dan ook graag zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen, omgeven door hun eigen spullen. Hier kan jij mee helpen! En het betaalt ook nog eens goed. De Thuiszorg Student is onderdeel van Zuster Jansen. Als student met een medische zorgachtergrond kun je direct starten en dus maatschappelijk relevant werk doen.

Direct inschrijven!

Zorgstudent (m/v) voor gezelschap.

2 tot 8 uur per dag | dagen in overleg | 17,08 per uur | weekend | Amsterdam

Ben jij als geneeskundestudent, HBO-V student, fysiotherapiestudent of psychologiestudent op zoek naar een bijbaan in de ouderenzorg? Dan maken graag direct kennis met je. Veel ouderen hebben je hulp – als is het maar je gezelschap! – nodig. Door jou voelen ouderen zich minder eenzaam en kunnen ze veel langer en op hun eigen vertrouwde manier thuis blijven wonen. En nog mooier: het betaalt ook goed. Als student met een medische zorgachtergrond kun je direct starten en dus maatschappelijk relevant werk doen.

Direct inschrijven!

Zorgstudent vacatures

De Thuiszorg Student heeft regelmatig zorgstudent vacatures openstaan. Wat vragen wij van jou? In ieder geval dat je affiniteit met ouderen hebt. Je hoeft niet alles over deze groep af te weten maar enthousiasme en een inlevingsvermogen stellen wij wel op prijs. Daarnaast is het praktisch wanneer je in de omgeving van ons werkgebied woont. Je bent voor minimaal 2 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk ook. Voor sommige ouderen en hun familie is het prettig wanneer je meerdere dagdelen per week langskomt. Indien dit niet goed te plannen is met je studie of opleiding dan zorgen we voor een samenwerking met een andere student.

Aan de slag als zorgstudent

Heb je interesse in een baan als zorgstudent? We bieden een vorm van thuiszorg maar het kan ook dat je een oudere in een zorginstelling bezoekt. Natuurlijk zorgen we voor een goede match tussen jou en de oudere. Want je moet wel in een prettige omgeving kunnen werken. Uiteraard ontvang je van ons de nodige begeleiding en beantwoorden we al je vragen.

Je ontvangt een salaris dat bij je leeftijd en werkzaamheden past. Tijdens een gesprek kunnen we je hier meer over vertellen. Ga jij vol enthousiasme aan de slag als zorgstudent? Reageer op onze zorgstudent vacatures. We komen graag met jou in contact!