Student helpt met de administratie

Ouderen helpen met administratie als bijbaan

Ouderen helpen met hun administratie als bijbaan: het kan! Dat wil zeggen: als je student bent met een administratieve studie. Want zowel wij als degene die je helpt, moet erop kunnen vertrouwen dat dit goed en zorgvuldig gebeurt.

Lees meer over een studentenbijbaan in de ouderenzorg >

Bekijk onze vacatures

 

Waarom ouderen helpen met hun administratie?

Net als iedereen hebben ouderen een (financiële) administratie bij te houden. Maar niet alle ouderen redden dit zelf. Bijvoorbeeld omdat ze:

  • Dit nooit zelf gedaan hebben (en hun partner is overleden)
  • Mentaal achteruitgaan (bijvoorbeeld door dementie en/of ouderdom)
  • Geen familie, vrienden of kennissen hebben die ze hierbij kunnen helpen

Natuurlijk kunnen ze een administratiekantoor inhuren, maar die vragen relatief hoge tarieven voor hun hulp.

Via De Thuiszorg Student bieden wij ze laagdrempelige, betaalbare hulp bij hun administratie. Daarom zijn we op zoek naar betrouwbare studenten zoals jij, met kennis van zaken.

Meer dan administratieve hulp alleen

Naast je administratieve know-how, is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent. Want: ouderen zoeken ook vaak gezelschap. Eenzaamheid is helaas nog steeds een groot probleem onder deze doelgroep.

Het zou dan ook het mooiste zijn als je de administratie samen met de oudere doet. Ook omdat de meeste ouderen nog wel in staat zijn om een deel zelf te doen. En/of om dit te leren.

Zo doe je tegelijkertijd ook iets tegen eenzaamheid onder ouderen. En wie weet kun je ook andere activiteiten doen, zoals:

Tijdens onze kennismaking horen we graag wat je allemaal precies zou kunnen en willen betekenen voor ouderen.

Vacatures in heel Nederland

Via ons, De Thuiszorg Student, kun je in heel Nederland ouderen helpen met hun administratie.

Bekijk onze vacatures >

Wie zijn wij?

Wij zijn De Thuiszorg Student. We bemiddelen tussen ouderen die meer contact willen, en studenten die een afwisselende en betekenisvolle bijbaan in de zorg zoeken.

Die bemiddeling is nodig: veel studenten wíllen graag een bijbaan met ouderen, maar weten hulpbehoevende senioren in hun buurt niet te vinden.

Tegelijkertijd zoeken veel ouderen gezelschap en hulp bij hun administratie, maar weten niet waar ze die kunnen vinden. Daarbij speelt ook dat ze niet zomaar iedereen vertrouwen.

Daarom springen wij in: om vraag en aanbod aan elkaar te knopen. Zo garanderen we jou een mooie bijbaan met goede voorwaarden. En ouderen betaalbare hulp van een betrouwbare student.

Kennismaken?

Wil jij ouderen helpen met hun administratie, tegen betaling? Schrijf je dan in voor een eerste kennismaking. Je kunt ook direct solliciteren op één van onze vacatures. Dan hoor je snel van ons.

Schrijf je in   | Bekijk onze vacatures

 

Auteur: Just

Just schrijft blogartikelen en doet werving en selectie