Student helpt bij dementie

Gezelschap voor ouderen tegen betaling

Werken als gezelschap voor ouderen?

Ben je student en wil je werken als gezelschap voor ouderen, uiteraard tegen betaling? Dan vind je bij ons de bijbaan die je zoekt. We hebben doorlopend vacatures, door heel Nederland.

Direct inschrijven! | Bekijk onze vacatures

Eenzame ouderen wachten op studenten als jij

De belangrijkste reden waarom ouderen (en hun familie) betaald gezelschap inhuren, is eenzaamheid. Dit is nog steeds een groot probleem onder senioren. Volgens het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) voelt 1 op de 10 ouderen boven de 75 zich ‘sterk eenzaam’. (Bron) De coronacrisis heeft die cijfers zeker géén goed gedaan. Daar kun jij dus iets aan doen. Het is dan ook goed dat gezelschap tegen betaling steeds normaler en geaccepteerder wordt. Niet alleen voorzie je écht in een schrijnende behoefte, je hoeft het niet voor niets te doen.

Direct inschrijven! | Bekijk onze vacatures

Vacatures in heel Nederland

Via ons, De Thuiszorg Student, kun je in heel Nederland aan de slag als gezelschap voor senioren. Op dit moment zoeken we onder andere studenten in Den Haag, Groningen, Rotterdam en Amsterdam die een bijbaan in de zorg zoeken.  

Wilt u gezelschap voor ouderen inhuren?

Bent u (familie van) een oudere, en wilt u betaald gezelschap inhuren? U kunt als particulier direct bij ons aankloppen voor betaalbare hulp. Dan zoeken we zo snel mogelijk iemand die een aantal dagen per week langs kan komen. En we sturen natuurlijk niet zómaar iemand. Op basis van uw wensen en wat onze zorgstudenten kunnen bieden, zoeken we de juiste match. Al onze medewerkers zijn gescreend. Er komt dus een betrouwbaar persoon bij u over de vloer. Neem contact op >

Wie zijn wij?

Wij zijn De Thuiszorg Student. We bemiddelen tussen ouderen die gezelschap (of andere hulp) zoeken, en studenten die een afwisselende en betekenisvolle bijbaan in de zorg zoeken. Die bemiddeling is nodig: veel studenten wíllen graag een bijbaan met ouderen, maar weten hulpbehoevende senioren in hun buurt niet te vinden. Tegelijkertijd zoeken veel ouderen gezelschap, maar weten niet waar ze die kunnen vinden. Daarbij speelt ook dat ze niet zomaar iedereen in huis durven te laten. Daarom springen wij in: om vraag en aanbod aan elkaar te knopen. Zo garanderen we jou een mooie bijbaan met goede voorwaarden. En ouderen betaalbaar gezelschap van een betrouwbare student.

Kennismaken?

Wil jij werken als gezelschap voor ouderen? Schrijf je dan in voor een eerste kennismaking. Je kunt ook direct solliciteren op één van onze vacatures. Dan hoor je snel van ons.

Direct inschrijven! | Bekijk onze vacatures